Parterapi, Huddinge

parterapeut-huddinge

Bor du i Huddinge och vill gå på parterapi? Vi på Terapistudion hjälper dig och din partner att hitta tillbaka till en bra kärleksrelation. Hos våra parterapeuter får ni all hjälp ni behöver för att bibehålla ett fungerande och hälsosamt partnerskap. Vi värnar om att ni ska må bra med vår parterapi i Huddinge!

Det kan finnas många orsaker till behovet av en parterapeut men oavsett anledning erbjuder vi en trygg miljö med utrymme till att uttrycka era känslor. Våra parterapeuter i Huddinge tar ingens parti där ni tillsammans tar fram redskapen som behövs för att förbättra kommunikationen i ert förhållande. Även om ni valt att gå skilda vägar hjälper vi er med att avsluta förhållandet på ett värdigt sätt.

Hur går det till när du träffar en parterapeut?

Parterapi i Huddinge är en process som sträcker sig över tid där du och din partner går på 5-10 samtal eller fler. Varje samtal är 90 minuter långt där ni som par väljer hur ni vill använda de tankar och redskap ni får under varje möte hos oss. Ett samtal i par med en parterapeut i Huddinge kostar 1200 kr ink. moms. För individuell samtalsterapi kostar det 700 kr ink. moms och är 60 minuter.

Vill du veta mer eller är intresserad av ett första möte? Ring eller maila oss så hjälper vid dig!

Copyright © 2012-2015 Terapistudion
Drift och uppdateringar av: Marpet.seSitemap

Production Lapland Online