Parterapi, Södermalm

parterapeut-sodermalm

Gå på parterapi på Södermalm, i en bra kärleksrelation finns det många avgörande faktorer, som respekt, värderingar och kärlek. Ifall du befinner dig i en komplicerad relation är det viktigt att tillsammans tala ut. Våra parterapeuter på Södermalm hjälper till att förbättra kommunikationen sinsemellan så att ni tillsammans får ett sunt förhållande.

Orsakerna till behovet av en parterapeut kan variera. Våra parterapeuter på Södermalm ger er en trygg miljö där ni tillsammans kan dela med er av olika känslor. Vi tar ingens parti utan ser till att ge de redskap ni behöver för att kommunicera och lösa era problem. Om ni vill gå skilda vägar ser vi till att ni kan avsluta förhållandet på ett bra sätt.

Boka parterapeut – för ert välmående

Vår parterapi på Södermalm är ingen snabbkurs utan något som sträcker sig över tid med på 5-10 terapisamtal eller fler. Varje parmöte är 90 minuter långt där våra parterapeuter på Södermalm bidrar med alla redskap ni behöver för att uppnå era mål med terapin. Genom att arbeta tillsammans med parterapeuten hittar ni olika som passar er båda. Ett samtal i par kostar 1200 kr ink. moms. Ifall ni är intresserade av individuell terapi är dessa samtal 60 minuter långa och kostar det 700 kr ink. moms.

Undrar du över något eller vill boka in ett möte för parterapi på Södermalm? Ring eller maila oss redan idag!

Copyright © 2012-2015 Terapistudion
Drift och uppdateringar av: Marpet.seSitemap

Production Lapland Online