Hem|Parterapi – Parterapeut – Enskede Huddinge Södermalm Kungsholmen

Parterapeut – Enskede Huddinge Södermalm Kungsholmen

Det är många komponenter som ska fungera för att skapa och bibehålla en bra kärleksrelation. Som kärlek, respekt eller kanske gemensamma värderingar. En av de viktigaste är kommunikation, men ibland är det svårt att säga vad man verkligen vill ha sagt till den man älskar.

Ibland kan det kännas som att du och din partner håller på att glida isär och att kärlek och ömsesidig respekt har bytts ut mot hårda ord och ett allt fattigare sexliv. Då kan det vara skönt att tillsammans prata med någon som lyssnar och som har kunskap att hjälpa dig och din partner att ta nästa steg för att stärka er relation och ta er vidare i ert förhållande. Men det behöver inte finns en konflikt i förhållandet för att ni ska gynnas av parterapi, det kan också vara något för er som älskar varandra och som i förebyggande syfte vill investera i er relation.

Varför parterapi?

Det finns många anledningar till att gå i parterapi och oavsett varför kommer du och din partner i en trygg miljö med en tredje part som inte tar sida, få utrymme att uttrycka era känslor precis som de är. Syftet med parterapin är att ni ska få redskap som hjälper er att släppa garden och öppna de låsta dörrar som finns i er kommunikation. Även om du och din partner redan har beslutat er för att gå skilda vägar kan parterapi hjälpa er att göra ett värdigt avslut på ert förhållande, där ni båda får möjligheten att bearbeta smärtsamma känslor innan ni går åt varsitt håll.

Parterapi – så går det till

Parterapi är naturligtvis ingen snabbkur som löser alla era problem utan en process som sker över tid. Ni som klienter kommer till mig samtal  5 – 10 gånger och uppåt. För att ni ska få ut så mycket som möjligt av terapin är det upp till er som par att använda de tankar och redskap som ni får med er från våra samtal, i aktuella situationer i vardagen.

Jag kan hjälpa er som bland annat bor i:Parterapeut Enskede Huddinge Södermalm Kungsholmen

  • Enskede
  • Södermalm
  • Huddinge
  • Kungsholmen

Vill du veta mer om parterapi och hur jag kan hjälpa dig och din partner i er relation? Ring eller mejla mig redan i dag!

Skrakvägen 12
141 72 Segeltorp
Segeltorp
Stockholm

Kontakt

info@terapistudion.se
070-799 31 62

Skicka ett meddelande. Alla fält med * måste fyllas i.