Hem|Terapeut med fokus på relationsproblem

Att besöka en terapeut för relationsproblem är inget ovanligt. Kanske är relationen på väg utför? Eller har ni tappat greppet om vad det är som egentligen betyder något i relationen? Skälen till besöket kan vara många och ibland vet man inte själv varför krisen eller behovet av terapi uppstod från första början. Det kan också handla om att man vill arbeta proaktivt i relationen för att på så vis skapa förståelse för varandra och förebygga för framtida konflikter.

Om Terapistudion

Vi på TerapiStudion har lång erfarenhet av alla typer av terapeutiska samtal och erbjuder professionell samtalsterapi, parterapi, telefoncoaching och coaching i Stockholm. Du behöver inte känna dig tyngd för att besöka oss, kanske är du bara i behov av vägledning? Du är oavsett alltid välkommen till oss på TerapiStudion.

Parterapi – varför då?

En bra relation är summan av en rad komponenter som tillsammans utgör det fundament på vilket ni byggt erat förhållande. När problem uppstår kan det därför vara svårt att förstå vad det egentligen är som ligger till grund för motsättningarna.

Ofta har problemen inom en relation sin grund i en dålig kommunikation mellan parterna. En försämrad kommunikation leder på sikt till att man gömmer sina känslor från sin partner och många vågar inte i samma utsträckning visa sårbarhet på det sätt de en gång kände att de kunde.

Det är just i detta som parterapin kommer in i bilden. I en trygg miljö får du och din partner tala ut om era känslor och tillsammans kan vi hjälpas åt med att hitta tillbaka till kärnan i er relation.
Parterapeut Enskede Huddinge Södermalm Kungsholmen

Terapi är ofta nödvändigt för att finna lösningen på relationsproblem eller för att kunna börja kommunicera på ett konstruktivt sätt

När det kommer till kritan är det svårt att undgå även för den mest envisa av personligheter att samtal faktiskt är den enda rimliga vägen framåt. Det kan således kännas tryggt att gå i parterapi ihop där ni tillsammans med en terapeut som inte väljer sida, hjälper er med att komma vidare i er relation och på sikt hitta tillbaka till varandra.

Vi erbjuder inte bara parterapi för relationsproblem

Utöver parterapi erbjuder vi på TerapiStudion även traditionell samtalsterapi, telefoncoaching och coaching. Kort sagt så kan du alltid komma till oss oavsett vad du har som du känner att du behöver prata om – vi hjälper dig med dina besvär.

Kontakta oss redan idag

Om du eller ni har några frågor kring parterapi eller är intresserade av att påbörja parterapi, kontakta då oss på TerapiStudion så hjälper vi er med att få en bättre relation. Vi anpassar alltid våra tillvägagångssätt efter era behov och har full förståelse för att alla relationer och dess problem ser olika ut.

Skrakvägen 12
141 72 Segeltorp
Segeltorp
Stockholm

Kontakt

info@terapistudion.se
070-799 31 62

Skicka ett meddelande. Alla fält med * måste fyllas i.